Antiro heeft geen winkelpand of showroom, verkoop vindt plaats via internet. Een bestelling afhalen is prima, maar graag op afspraak.

 

KNAB rekeningnummer NL78KNAB0255239645 tnv Antiro te Klarenbeek

BIC: KNABNL2H

k.v.k. nr. 52619680

btw nr NL 1292.77.964.B01

 

Antiro, Boterbloem 12, 7382 CG Klarenbeek

Contact ons via de mail: info@antiro.nl 

 

Wil je weten hoe we onze webwinkel zijn begonnen?

We zijn met onze webshop gestart in juli 2011 nadat ik - Angela Hendriksen - het leuk vond om meer te doen met mijn hobby 'zelf sieraden maken'. En wat was ik trots toen ik onze webshop kon openen! Inmiddels zijn we flink uitgebreid. Naast handgemaakte sieraden en sjaals, kopen we ook sieraden, sjaals, riemen, tassen en andere (mode-)accessoires kant-en-klaar in zodat we zoveel mogelijk variatie kunnen bieden. Wie op zoek is naar sieraden of accessoires voor dames of meisjes, is bij ons aan het juiste adres. We hebben ook een aantal heren armbanden van leer. Bijzonder artikel is de haakm (hulpmiddel om je armband om te doen). Dit artikel is populair.

Wij vinden het belangrijk dat de klant eenvoudig en veilig online kan bestellen. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat bekent snelle levering en goede service. Mocht je vragen hebben, vul dan ons contactformulier in bij pagina 'Contact' of stuur een mail naar info@antiro.nl

Heb je besteld bij http://www.antiro.nl/ en wil je je mening geven of wil je anderen adviseren om toch vooral eens een kijkje te nemen op onze website? Dan kan je hier een review invullen (klik op 'hier'). Wij zijn je daar heel dankbaar voor en daarom vinden we het leuk om eens per half jaar een kortingscode te verloten twv 10 euro. De eerstvolgende keer is eind december.

Volg ons ook op Facebook, TwitterGoogle+ en Pinterest

 

 

 

Aanbieding

Sjaal grijs of zwart € 12,50 € 7,95

Gastenboek

  • 02-11-2016 - Wat een mooie webwinkel. Voor ieder wat wils.
    Ik had...  lees meer
  • 10-03-2015 - Eerste keer besteld, had iets vergeten te melden. Meteen daarover...  lees meer
  • 29-08-2014 - Sieraden van een goede kwaliteit, top ...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2017 Antiro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel