Indien je een bestelling plaatst bij Antiro verklaar je je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Orderbevestiging Zodra je bij Antiro een bestelling hebt geplaatst ontvang je via e-mail een orderbevestiging met de betalingsgegevens op het door jouw opgegeven e-mailadres. Als je om welke reden dan ook geen bevestiging hebt ontvangen, dan verzoek ik je een mail te sturen aan info@antiro.nl. De orderbevestiging heeft een uniek ordernummer dat uitsluitend geldt voor de desbetreffende bestelling. Op de orderbevestiging vind je een overzicht van je bestelling en de kosten hiervan, inclusief de verzendkosten.

Bestellen en betalen Na ontvangst van de orderbevestiging graag het totaalbedrag van de bestelling, zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen zeven dagen, overmaken of te storten naar: Bankrekeningnummer NL87RABO0123425751 ten name van Antiro te Klarenbeek. Vergeet niet bij betaling het ordernummer en je naam te vermelden die op de orderbevestiging is vermeld. Zodra het bedrag door Antiro is ontvangen, wordt je bestelling doorgaans dezelfde werkdag nog verstuurd (tenzij op de website bij het artikel anders vermeld staat). Je krijgt bericht zodra je bestelling verzonden is.

Afhalen Je kan de bestelling plaatsen via de webwinkel. Deze bestellingen kan alleen per bank/giro betaald worden of contant afgerekend worden bij afhalen! Als je kiest voor afhalen dan zal er contact met je worden opgenomen om een afspraak te maken wanneer je het kan komen afhalen.

Verzenden Je bestelling wordt verpakt in een luchtkussenenvelop (of in een doos).

Verzendkosten Volgens tarieven van PostNL.

Prijswijzigingen Antiro is gerechtigd prijzen aan te passen.

Annuleren Heb je een bestelling geplaatst en wil je deze ongedaan maken, vul dan dit formulier in https://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/antiro/files/nl_nl_2_Formulier%20voor%20herroeping.pdf Het ingevulde formulier graag mailen aan info@antiro.nl Je ontvangt een bevestiging hiervan.

Ruilen en retourneren Je hebt 14 dagen bedenktijd met betrekking tot ruilen of retourneren van uw bestelling. De bedenktijd gaat in op het moment dat je je bestelling hebt ontvangen. Binnen deze periode kan je de sieraden of accessoires aan ons retour zenden (binnen 14 dagen na ontbinding), mits deze niet zijn gebruikt, in onbeschadigde staat zijn en bij voorkeur in de originele verpakking of anders in vergelijkbare verpakking. Uitzondering: Oorbellen kunnen vanwege hygiënische redenen niet aan ons worden geretourneerd en artikelen die op maat zijn gemaakt kunnen ook niet worden geruild of geretourneerd. De kosten van retourneren komen voor rekening van de klant, tenzij anders overeen is gekomen. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Voordat je iets retour stuurt, wil Antiro per e-mail op de hoogte gebracht worden via het herroepingsformulier (zie ook kopje Annuleren). Stuurt een klant ons geen e-mail dan levert dat vertraging op. Houd er alsjeblieft rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de algemene voorwaarden van TNT Post gelden. We vergoeden de verzendkosten niet dus deze zijn voor je eigen rekening. Kosten van beschadiging en vermissing vallen voor jouw rekening. Op het moment dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen krijg je daarvan bericht. We beantwoorden dan de e-mail die je ons hebt gestuurd. We zullen het totaalbedrag van (het) artikel(en) direct of anders binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening. De door jou betaalde verzendkosten tijdens het bestellen worden niet terugbetaald als artikelen worden geretourneerd. We hanteren scherpe prijzen in onze webwinkel en om die reden betalen we de verzendkosten niet terug omdat we wel onze administratiekosten hebben gehad (envelop, postzegels etc).

Klachten of vragen Heb je klachten met betrekking tot geleverde goederen of andere zaken? Laat het ons weten per mail, zodat we de kans hebben om er iets aan te doen.

Vervoersschade We bieden je de mogelijkheid de sieraden verzekerd te verzenden via TNT post. Vermeld het dan in het opmerkingenveld. Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van TNT Post zijn verzonden vervalt je garantie en behouden wij ons het recht voor je aansprakelijk te stellen voor de ontstane schade.

Overeenkomst Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van je bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, heb je het recht de overeenkomst met Antiro te ontbinden en kan je verzoeken om terugbetaling van het door jouw betaalde bedrag. Gebruik daarvoor ons herroepingsformulier. Dit geldt uitsluitend als door ons geen andere afspraken met je zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen je in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen of bij reparatie van sieraden.

Model- prijs- en kleurafwijkingen Wij behouden ons het recht voor op kleine kleurafwijkingen.Als het ons bekend is, wordt het vermeld bij het artikel.

Informatie over het gebruik van onze sieraden Hoewel de door Antiro verkochte sieraden met zorg gemaakt worden zijn er bepaalde aandachtspunten met betrekking tot het gebruik. Let op de volgende zaken:

  • Water en zeep kan de materialen waarvan een sieraad is gemaakt aantasten, het is daarom niet aan te raden de sieraden te dragen bij bijvoorbeeld het douchen of zwemmen;
  • Gebruik van parfum of crèmes kunnen sieraden aantasten, gebruik deze daarom voordat je het sieraad omdoet;
  • Doe de sieraden af als je gaat sporten of andere activiteiten gaat ondernemen die de sieraden mogelijk kunnen aantasten of beschadigen;
  • Kettingen van gecoat staaldraad kunnen makkelijk verbuigen. Om de oorspronkelijke vorm van het sieraad te behouden is het belangrijk dat het vlak wordt weggelegd of opgeborgen.

https://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/antiro/files/nl_nl_1_Algemene%20voorwaarden.pdf

 

Privacyverklaring Antiro verklaart nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Desbetreffende gegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Aanbieding

Gastenboek

  • 02-11-2016 - Wat een mooie webwinkel. Voor ieder wat wils.
    Ik had...  lees meer
  • 10-03-2015 - Eerste keer besteld, had iets vergeten te melden. Meteen daarover...  lees meer
  • 29-08-2014 - Sieraden van een goede kwaliteit, top ...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2017 Antiro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel